Bianca Drăgușanu, dezvăluiri sincere despre drumul spre celebritate și bărbații din viața ei

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri sincere despre drumul spre celebritate și bărbații din viața ei

Recent, Bianca Drăgușanu a fost invitată în podcastul realizat de Damian Drăghici și a răspuns cu sinceritate la mai multe întrebări legate de viața personală.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au avut parte de o nuntă ca-n povești și o căsnicie presărată cu multe împăcări și despărțiri, care s-a finalizat cu un divorț. Cei doi au rămas prieteni și împart custodia fetiței lor, Sofia.

Bianca i-a povestit artistului cum l-a anunțat pe Victor Slav că va fi tată. Aceasta a mărturisit că vestea a venit într-un moment în care lucrurile se răciseră între cei doi.

“I-am spus fostului meu soț că sunt însărcinată și indiferent de ce părere are el în acele momente, că noi nu eram chiar într-un moment bun al relației noastre, eu o să fac o fetiță care o să fie prietena mea cea mai bună. Reacția lui a fost foarte haioasă, nu mai știa de ce să se țină. Exact așa am luat-o. Și iată că s-a întâmplat, deși eram însărcinată în două săptămâni”, și-a adus aminte Bianca.

Vedeta a spus că are și regrete în viață, iar cel mai mare este cea de-a doua căsătorie.

“Cea mai neplăcută experiență și situație a fost a doua căsătorie. Despre care nu vreau să vorbesc că s-a vorbit prea mult. Dar cred că este cel mai neplăcut lucru pe care o să-l regret toată viața. A fost ceva foarte rău pentru mine și familia mea. În această relație am stat aproximativ 3 ani, dar căsătorită am fost câteva luni, 6-7 luni. Eu m-am căsătorit în 1 august și deja pe data de 21 august îmi doream să divorțez. Atât de rău a fost. Vreau să uit. Dacă ar exista o pastilă pe care să o iei și să uiți anumite lucruri, cu siguranță aș lua pastila asta ca să dau delete din memorie”, a mărturisit Bianca.

La întrebarea “Te mai căsătorești?”, Bianca i-a răspuns lui Damian fără să stea pe gânduri: “Da. Măcar o dată! Ca să fie cu noroc a treia oară!”

Bianca a declarat că are tot ce îi trebuie, deși nu a terminat facultatea. Ea a mărturisit în cadrul podcastului că și-ar fi dorit să fie medic. “Dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit. Cu siguranță terminam facultatea de Medicină și eram poate unul dintre cei mai buni medici esteticieni. Sunt foarte pasionată. (...) E un domeniu despre care știu tot. De la anestezie la tot”, a mai spus Bianca.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale