Bianca Drăgușanu, noi declarații despre împăcarea cu Alex Bodi: „Ne-am întâlnit în…”

Bianca Drăgușanu, noi declarații despre împăcarea cu Alex Bodi: „Ne-am întâlnit în…”

Bianca Drăgușanu este din nou în atenția presei după apariția unui videoclip, în urma căruia s-au lansat noi zvonuri privind o eventuală împăcare a blondinei cu fostul soț, Alex Bodi.

Pentru a lămuri situația apărută, Bianca Drăgușanu a făcut noi declarații privind relația pe care o are cu afaceristul. Ea a vorbit despre filmulețul controversat și despre reîntoarcerea la cel pe care l-a acuzat în urmă cu ceva timp de violență domestică.

Blondina a explicat că întâlnirea cu afaceristul a fost doar o coincidență și nu au făcut altceva decât să se salute. 

„Ne-am întâlnit în trafic din întâmplare, ne-am salutat, așa cum e normal și civilizat. Am văzut ce s-a scris în presă, dar nici nu se pune problema de împăcare. Fiecare ne vedem de viața noastră, separat. Asta nu înseamnă că nu ne salutăm dacă ne întâlnim din întâmplare, dar nici nu înseamnă că mai e loc de ceva între noi. Eu, personal, exclud orice împăcare', a spus Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi a fost arestat la domiciliu, iar imediat după ce a ieșit, potrivit spynews.ro, acesta a încercat să ia legătura cu Bianca Drăgușanu, în diferite feluri. Acesta i-a trimis și flori.

La polul opus, Bianca aflând că este liber a făcut tot posibilul să nu se întâlnească cu el. A fost în vacanță în Dubai și a renunțat să mai meargă în locuri pe care le frecventau împreună, cum ar fi sala de sport și restaurantul unde mâncau foarte des, scrie avantaje.ro.

Foto: Instagram

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

3 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

4 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!

5 De citit...