Biatlon: CM 2021 - Norvegia a câştigat aurul şi la ştafetă masculină; România - locul 14

Biatlon: CM 2021 - Norvegia a câştigat aurul şi la ştafetă masculină; România - locul 14

Norvegia a devenit campioană mondială la ştafetă masculină, sâmbătă la Pokljuka (Slovenia), la câteva ore după ce reuşise să cucerească aurul şi în proba similară feminină, în timp ce reprezentanţii României au încheiat concursul pe poziţia a 14-a.

Norvegienii Sturla Holm Laegreid, Tarjei Boe, Johannes Boe şi Vetle Christiansen fost cronometraţi cu timpul de 1h 12 min 27 sec 4/10, reuşind să devanseze cu 33,1 secunde ştafeta Suediei (Pepe Femling, Jesper Nelin, Martin Ponsiluoma, Sebastian Samuelsson), medaliată cu argint.

Pe poziţia a treia s-au clasat reprezentaţii Rusiei (Said Halili, Matvei Eliseev, Alexander Loghinov, Eduard Latpov), la 50,9 secunde.

Biatloniştii români George Buta, Cornel Puchianu, Anatoli Oskin şi Raul Antonio Flore, au terminat proba la 4 min 44 sec 7/10 de învingători.

Marea perdantă a concursului de sâmbătă a fost echipa Franţei, deţinătoarea titlului mondial, care s-a clasat de această dată doar pe poziţia a patra.

Pentru delegaţia Norvegiei, aceasta este a şasea medalie de aur cucerită de la debutul Campionatelor Mondiale de la Pokljuka.

Clasamentul final al probei masculine de ştafetă 4x7,5 km:
1. Norvegia 1h 12:27.4
2. Suedia + 33.1
3. Rusia + 50.9
4. Franţa + 1::02.0
5. Ucraina + 1:12.7
6. Italia + 1:35.5
....
14. România + 4:44.7
....
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Alexandru Cojocaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori