Bica, la FILM cu Truică! În vară au fost la MARE! Dragomir a lipsit, e ARESTAT, un pic!

Remus Truică și Alina Bica, împreună cu partenerii de viață, au foat la film. Fosta șefă DIICOT, anchetată în mai multe dosare instrumentate de DNA, a avut parte de un weekend relaxant la mall, alături de omul de afaceri Remus Truică, un alt personaj anchetat de procurori.

Alina Bica e legată indirect de problemele lui Truică, primul ei dosar fiind legat de Agenția Națională pentru Restituirea Proprietăților, unde a fost membru în comisia care decidea cine primește și cât. Practic, de la dosarul „Bica 1”, cercetările s-au extins și s-a ajuns ulterior și la cazul Remus Truică – Paul Lambrino, preluat de DNA Brașov. Imaginile suprinse de paparazzi WOWbiz.ro sunt de-a dreptul incredibile. Truică, însoțit de iubita sa gravidă, i-a invitat la film pe Alina Bica și sotului acesteia. Cea mai tare fază a serii s-a consumat în momentul în care Remus a cumpărat el biletele la cinema pentru toți patru și nu vrut nici în ruptul capului să ia bani și de la soțul fostei șefe de la DIICOT.

Antena3 a difuzat recent fotografii făcute în această vară la mare cu același personaje. Dar și cu Elena Udrea și Daniel Dragomir. Fostul oficial SRI arestat acum în Dosarul Black Cube...

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…