Bica, la FILM cu Truică! În vară au fost la MARE! Dragomir a lipsit, e ARESTAT, un pic!

Bica, la FILM cu Truică! În vară au fost la MARE! Dragomir a lipsit, e ARESTAT, un pic!

Remus Truică și Alina Bica, împreună cu partenerii de viață, au foat la film. Fosta șefă DIICOT, anchetată în mai multe dosare instrumentate de DNA, a avut parte de un weekend relaxant la mall, alături de omul de afaceri Remus Truică, un alt personaj anchetat de procurori.

Alina Bica e legată indirect de problemele lui Truică, primul ei dosar fiind legat de Agenția Națională pentru Restituirea Proprietăților, unde a fost membru în comisia care decidea cine primește și cât. Practic, de la dosarul „Bica 1”, cercetările s-au extins și s-a ajuns ulterior și la cazul Remus Truică – Paul Lambrino, preluat de DNA Brașov. Imaginile suprinse de paparazzi WOWbiz.ro sunt de-a dreptul incredibile. Truică, însoțit de iubita sa gravidă, i-a invitat la film pe Alina Bica și sotului acesteia. Cea mai tare fază a serii s-a consumat în momentul în care Remus a cumpărat el biletele la cinema pentru toți patru și nu vrut nici în ruptul capului să ia bani și de la soțul fostei șefe de la DIICOT.

Antena3 a difuzat recent fotografii făcute în această vară la mare cu același personaje. Dar și cu Elena Udrea și Daniel Dragomir. Fostul oficial SRI arestat acum în Dosarul Black Cube...





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu