Biden a negat informațiile potrivit cărora familia sa a primit 1,3 milioane de dolari de la o firmă chineză

Biden a negat informațiile potrivit cărora familia sa a primit 1,3 milioane de dolari de la o firmă chineză

Președintele american Joe Biden a negat vineri că membrii familiei sale au primit plăți de 1,3 milioane de dolari de la o companie chineză. El a vorbit cu reporterii pe peluza de sud a Casei Albe înainte de a zbura spre Delaware. Cuvintele sale sunt citate de grupul de presă de la Casa Albă.

Joe Biden. Foto: EPA-EFE

Șeful statului a fost rugat să comenteze declarația relevantă a comisiei controlate de republicani privind supravegherea și responsabilitatea Camerei Reprezentanților a Congresului SUA. „Nu este adevărat”, a răspuns democratul Biden.

Vineri mai devreme, biroul de presă al comisiei a declarat că republicanii au găsit înregistrări financiare care „demonstrează că, din 2015 până în 2017, membrii familiei Biden - Hunter Biden, James Biden, Halle Biden - și un alt reprezentant necunoscut al ei, precum și companiile lor din a primit în mod colectiv plăți de 1,3 milioane de dolari” de la compania chineză State Energy HK Limited.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Trupele ucrainene au spart prima linie de apărare a rușilor, care se retrag prin propriile câmpuri minate

2 VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

3 Mister total / Unde a „dispărut” USS Gerald R. Ford, cel mai mare portavion militar din lume?

4 Cum te afectează fizic și psihic lipsa sexului / Semne care îți arată că trebuie să faci sex mai des

5 Orașul subteran misterios în care pot locui 20.000 de oameni. Magnifica așezare, descoperită de un bărbat care își renova casa