Biden se va întâlni cu Putin ''la momentul potrivit'' (Casa Albă)

Biden se va întâlni cu Putin ''la momentul potrivit'' (Casa Albă)

Preşedintele american Joe Biden, care l-a descris miercuri pe omologul său rus Vladimir Putin drept un ''ucigaş'' , se va întâlni cu acesta din urmă ''la momentul potrivit'', a transmis vineri Casa Albă, potrivit Reuters.

Joe Biden ''nu va da înapoi'' şi ''va fi foarte direct şi foarte deschis cu privire la această relaţie'', le-a declarat reporterilor purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre.

După ce liderul de la Casa Albă a spus despre el că este un ''ucigaş'' şi i-a promis că Rusia ''va plăti preţul'' pentru amestecul în alegerile prezidenţiale din SUA, preşedintele Putin i-a urat lui Biden ''multă sănătate, fără niciun fel de ironie, fără glumă'' şi mai târziu i-a propus o întâlnire online în zilele următoare.

''Preşedintele (Biden) se va întâlni cu preşedintele Putin la momentul potrivit'', a răspuns vineri în faţa presei Karine Jean-Pierre.

''Preşedintele Biden şi preşedintele Putin au perspective diferite asupra ţărilor lor, dar asupra a ceea ce ei sunt de acord este că trebuie să găsim în continuare modalităţi de a colabora acolo unde aceasta este în interesul nostru reciproc'', a mai spus purtătoarea de cuvânt a preşedintelui american.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski