Bihor: Autoturism în valoare de 55.000 de euro, căutat pentru confiscare, descoperit în PTF Borş

Bihor: Autoturism în valoare de 55.000 de euro, căutat pentru confiscare, descoperit în PTF Borş

Un autoturism în valoare de 55.000 de euro, căutat de autorităţile din Cehia, a fost depistat, marţi seara, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Borş, în aceeaşi zi în care a fost emisă alerta.

Potrivit unui comunicat remis miercuri de ITPF Oradea, autoturismul a fost descoperit marţi, în jurul orei 18,00, când la PTF Borş s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român B.R., în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Cehia, fabricat în anul 2019.

La controlul de frontieră, tânărul a prezentat certificatul de înmatriculare pentru autoturismul în cauză, iar în urma verificărilor s-a constatat că maşina figurează ca "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autorităţile din Cehia în aceeaşi zi.

Cu privire la cele constatate, şoferul a declarat că nu ştia că autoturismul ar fi fost căutat de autorităţi.

"Mijlocul de transport, în valoare de 55.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul SPF Borş, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun", se arată în comunicatul semnat de purtătorul de cuvânt al ITPF Oradea, Laura Bondar. AGERPRES / (AS - autor: Eugenia Paşca, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...