Bihor: Bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc, prins în flagrant şi reţinut

Bihor: Bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc, prins în flagrant şi reţinut

Un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc şi mare risc a fost prins în flagrant delict de către poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT din Oradea, în timp ce ar fi încercat să vândă 320 de grame de cannabis şi 210 grame de amfetamină.

Potrivit unui comunicat al IGPR, după audierea acestuia, procurorii DIICOT - ST Oradea au dispus, marţi, reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat la Tribunalul Bihor, cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul de 24 de ani, din judeţul Mehedinţi, a fost prins în flagrant în localitatea bihoreană Avram Iancu. Acesta este bănuit că, în perioada septembrie - noiembrie din acest an, ar mai fi livrat, pe raza municipiului Oradea, alte 600 de grame de cannabis, 20 de grame de amfetamină şi 17 pastile de ecstasy.

Cercetările sunt continuate, în vederea documentării activităţii infracţionale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. AGERPRES / (AS - autor: Eugenia Paşca, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto: DIICOT Oradea


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”