Bihor: Bărbatul împușcat în umăr a fost operat; atacatorul Adrian Hladii, căutat în continuare

Bihor: Bărbatul împușcat în umăr a fost operat; atacatorul Adrian Hladii, căutat în continuare

Bărbatul rănit miercuri de un glonț tras de Adrian Hladii se află în afara oricărui pericol, după ce a fost operat, a declarat joi, pentru AGERPRES, dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean.

Adrian Hladii, autorul crimei asupra tinerei de 24 de ani, iubita bărbatului rănit, este căutat în continuare.

"Pacientul a avut noroc cu carul! A venit cu plagă prin împușcare la baza gâtului, iar glonțul a mers spre umăr, dar nu a afectat nici vasele de sânge mari, nici plămânul... A fost operat, se simte bine, iar acum este pe secție, nici măcar la Terapie Intensivă, în afara oricărui pericol. Noi estimăm că în câteva zile, patru-cinci, el pleacă acasă", a declarat, pentru AGERPRES, dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean.

Incidentul a avut loc miercuri dimineață, pe strada Barcăului din Oradea, în fața casei prietenei acestuia. Bărbatul de 38 de ani a fost împușcat în zona gât-umăr , cu o armă cu glonț, de către Adrian Hladii, cunoscut în lumea interlopă sub porecla de "Adi Grasu" și pentru activități de proxenetism, a cărui identitate a fost dată publicității de IPJ Bihor.

Adrian Hladii este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră după ce, în cursul zilei de miercuri, a fost găsit cadavrul tinerei de 24 de ani, împușcată în cap , în mașina cu care a răpit-o, abandonată în afara orașului.

Fata, identificată de presa locală ca fiind Dalia Duca, este fiica unui fost ofițer al Poliției Bihor, care a activat în anii '90 la Serviciul judiciar. Ea a ieșit miercuri dimineață însoțită de actualul iubit la poarta casei, solicitată de fostul ei partener, care a venit cu un buchet de flori. După ce Adrian Hladii a tras câteva gloanțe asupra lui, bărbatul a fost rănit, iar fata, sub amenințarea armei, a fost forțată să urce în autoturismul în care a fost mai apoi găsită decedată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, cel dat în urmărire națională nu a fost găsit până în prezent, importante forțe de poliție fiind implicate pentru căutarea acestuia, cu controale în trafic și investigații.

"Se folosesc toate resursele și pistele posibile pentru găsirea lui, se stă de vorbă cu cercul lui de prieteni, apropiați. Polițiștii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate județele învecinate și cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operațiunile desfășurate pentru prinderea sa participând și echipe de polițiști însoțite de câini de urmă", a precizat Alina Dinu.

AGERPRES / (A — autor: Eugenia Pașca, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...