Bihor: Deputatul PSD Adelina Coste a încetat din viață

Bihor: Deputatul PSD Adelina Coste a încetat din viață

Deputatul PSD de Bihor Adelina Coste a încetat din viață, în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit unor apropiați ai familiei și membri ai organizației județene PSD.

"Am aflat această tristă veste chiar de la soțul doamnei Adelina (...) Este adevărat, din păcate", a declarat, pentru AGERPRES, deputatul PSD Bihor Ioan Roman.

Fostă candidată a social-democraților pentru Primăria Oradea la alegerile din iunie 2016, Adelina Coste a intrat în Parlament la alegerile din decembrie 2016, dar la începutul acestui an a fost diagnosticată cu o boală gravă care a ținut-o departe de băncile Camerei.

Adelina Coste, născută în 1965, a fost director al Cancelariei Prefectului Bihor înainte de 2010, apoi subprefect și consilier local PDL din 2012. În 2014 a intrat în Partidul Social Democrat în care a ocupat funcțiile de președinte executiv BPL Oradea și vicepreședinte BPJ PSD Bihor.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale