Bihor: Fostul prefect Claudiu Pop, membru PSD de 17 ani, a anunţat că a trecut la PRO România

Bihor: Fostul prefect Claudiu Pop, membru PSD de 17 ani, a anunţat că a trecut la PRO România

Fostul prefect Claudiu Pop, membru al PSD de 17 ani, şi-a anunţat marţi înscrierea în Partidul PRO România, în cadrul conferinţei de presă la care a participat şi liderul naţional al formaţiunii, Victor Ponta.

"L-am convins o dată, acum 17 ani, să vină la Tineretul Social-Democrat, îl conving azi pentru a doua oară şi i-am promis că e ultima oară, că n-am făcut PRO România ca să ne întoarcem la PSD. Îmi pare rău de PSD, dar fiind confiscat de un grup infracţional organizat, nu cred că are un viitor, de atât timp merg într-o direcţie anti-europeană, anti-dezvoltare, anti-democratică", a afirmat Victor Ponta.

Din 2002 în PSD, Claudiu Pop a afirmat că după ce a fost schimbat din funcţie în urmă cu doi ani, nu a plecat din partid, şi-a plătit cotizaţia, dar nu a mai fost invitat la nicio şedinţă.

"Chiar am mers la o conferinţă judeţeană (a PSD Bihor, n.r.) pentru că m-au chemat primarii, dar au reuşit să facă aşa încât să nu-mi dea cuvântul", a mai afirmat fostul prefect.

Anunţul lui Claudiu Pop a fost făcut, marţi, cu ocazia unei vizite electorale în Bihor a candidaţilor PRO România pentru alegerile europarlamentare. Alături de Victor Ponta s-au aflat comisarul european Corina Creţu, fostul ministru al Agriculturii Daniel Constantin şi fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu. Ei au participat la o întâlnire la Oradea cu peste 400 de membri ai Pro România. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /