Bihor: Şapte persoane confirmate cu COVID-19 la Curtea de Apel Oradea

Bihor: Şapte persoane confirmate cu COVID-19 la Curtea de Apel Oradea

Curtea de Apel Oradea a informat, miercuri, că şapte persoane au fost confirmate pozitiv în urma testării pentru COVID-19 în ultimele săptămâni.

Potrivit comunicatului Biroului de informare al instituţiei, pentru fiecare dintre cele şapte persoane s-a efectuat ancheta epidemiologică de către Direcţia de Sănătate Publică Bihor, însă doar în cazul unei singure persoane testată pozitiv s-a stabilit calitatea de contacţi direcţi pentru încă două persoane din rândul personalului instanţei.

Persoanele depistate pozitiv în urma testării, precum şi contacţii direcţi ai acestora, se află în carantină/izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, urmând să-şi reia activitatea la expirarea acestui termen.

Având în vedere că persoanele carantinate/izolate la domiciliu fac parte din secţii diferite, activitatea instanţei nu este la acest moment afectată, şedinţele de judecată şi activitatea cu publicul a compartimentelor auxiliare desfăşurându-se în mod normal, conform procedurii derogatorii aprobată de Consiliul Superior al Magistraturii.

În toate spaţiile se asigură cu regularitate aerisirea şi dezinfecţia suprafeţelor, pentru reducerea riscului de răspândire a virusului. De asemenea, în spaţiile destinate accesului publicului se realizează nebulizarea prin intermediul unei firme specializate, mai informează Curtea de Apel Oradea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”