Bihor: Un bărbat a fost împușcat din motive de gelozie; plaga este ușoară

Bihor: Un bărbat a fost împușcat din motive de gelozie; plaga este ușoară

Un bărbat de 41 de ani, din Oradea, a suferit miercuri o plagă ușoară în zona gâtului, fiind împușcat de un alt bărbat, iar motivul ar fi gelozia, potrivit primelor informații culese de către anchetatori.

Managerul Ambulanței Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat, pentru AGERPRES, că un angajat al unei companii locale a anunțat miercuri dimineață, la ora 9,06, la 112 că au fost auzite mai multe împușcături, în urma unei altercații pe o stradă din municipiul Oradea.

"La câteva minute a venit un alt apel, prin care se solicita intervenția pentru un bărbat rănit. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost preluat de un echipaj al ambulanței cu medic și transportat la secția de urgențe a Spitalului Județean. Bărbatul avea o plagă prin împușcare, în zona laterală cervicală, stângă. Potrivit medicului care l-a tratat, este o rană superficială, din fericire nu este gravă", a declarat managerul Ambulanței.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști și procurori, care instrumentează cazul.

Din primele cercetări de la locul evenimentului a reieșit că tragedia are în centru un triunghi amoros. Victima se afla împreună cu prietena lui, o tânără de 24 de ani, într-un imobil de pe strada Barcăului.

Fostul iubit al femeii a venit de dimineață cu flori și a sunat la poartă. Femeia a ieșit să vadă cine sună, urmată la scurt timp de actualul ei prieten. În acel moment, fostul iubit al femeii a scos pistolul și a tras înspre victimă în jur de cinci focuri, rănindu-l. Apoi, sub amenințarea armei, ar fi răpit-o pe fată. Vecinii afirmă că ar fi forțat-o să intre într-o mașină și a demarat în trombă.

În prezent, la toate ieșirile din municipiu s-au organizat filtre.

AGERPRES / (A — autor: Eugenia Pașca, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși

5 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...