Birchall: Am informat din timp preşedintele CSM că nu pot participa la şedinţa plenului

Birchall: Am informat din timp preşedintele CSM că nu pot participa la şedinţa plenului

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, susţine că a informat-o din timp pe Lia Savonea, preşedintele CSM, în legătură cu faptul că nu poate participa la şedinţa de joi a plenului.

"Doamna preşedinte a Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a fost informată din timp că nu pot participa la şedinţa Plenului CSM de joi, şedinţă care a fost convocată marţi după-amiază, având în vedere obligaţiile mele care rezultă din calitatea de ministru al justiţiei", precizează Ana Birchall, într-un comunicat al MJ transmis AGERPRES.

Ea adaugă că a avut discuţii cu preşedintele CSM în care a rugat-o să fie stabilită o zi pe săptămână dedicată Plenului CSM.

"Pentru a evita asemenea situaţii, am purtat, în ultima vreme, discuţii cu Lia Savonea în care am rugat-o (...) să stabilească o zi pe săptămână dedicată Plenului CSM şi care să nu se suprapună peste ziua în care sunt programate activităţi guvernamentale, tocmai pentru că doresc să particip la şedinţele Plenului CSM", menţionează Birchall.

Şedinţa de plen a Consiliului Superior al Magistraturii a fost amânată pentru luni, în urma imposibilităţii întrunirii cvorumului necesar desfăşurării acesteia, a informat, joi, CSM. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…