Biroul Permanent Judeţean al PNL Iaşi a aprobat candidatura lui Mihai Chirica la funcţia de primar

Biroul Permanent Judeţean al PNL Iaşi a aprobat candidatura lui Mihai Chirica la funcţia de primar

Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al PNL Iaşi a aprobat, sâmbătă, candidatura lui Mihai Chirica la funcţia de primar al municipiului Iaşi, precum şi candidatura ministrului interimar al Mediului, Costel Alexe, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

"Astăzi, (...) în urma depunerii adeziunii pentru dobândirea calităţii de membru, primarul Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost cooptat, conform statutului, în cadrul Biroului Politic Judeţean al PNL Iaşi. Totodată, membrii BPJ au aprobat candidatura preşedintelui PNL Iaşi, Costel Alexe, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, precum şi candidatura primarului Mihai Chirica pentru Primăria Municipiului Iaşi (...). Iaşul este, alături de Bucureşti, Cluj, Constanţa şi Timiş, un obiectiv important pentru Partidul Naţional Liberal şi noi, la nivel judeţean, ne propunem sa avem pentru prima data în 30 de ani Iaşul Liberal", se precizează într-un comunicat al PNL Iaşi.

Conform aceleiaşi surse, cele două candidaturi mai trebuie să fie validate în Biroul Politic Naţional al PNL.

Mihai Chirica afirmă, într-o postare pe Facebook , că se aşteaptă la un parteneriat de succes cu administraţia centrală liberală.

"Am luat act de invitaţia expresă a preşedintelui PNL, Ludovic Orban, şeful Guvernului României, de a fi susţinut drept candidat la Primăria Municipiului Iaşi de către PNL. Nu putem clădi o Românie normală fără o democraţie reprezentată în Parlament de către partidele politice. Acum avem ocazia unică de a putea colabora pentru proiectele Iaşului într-un mod coerent şi unitar, plecând de la Preşedintele României, trecând prin Parlament şi Guvern, până la nivel de administraţie judeţeană şi locală. (...) Sunt convins că împreună vom reuşi să realizăm un parteneriat politic durabil, de care să beneficiaţi dumneavoastră, ieşenii, şi toţi românii din Regiunea de Nord - Est!", a scris Mihai Chirica. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”