Bistrița-Năsăud: Două persoane decedate și una rănită, după un accident pe DN 17

Bistrița-Năsăud: Două persoane decedate și una rănită, după un accident pe DN 17

Un șofer de 33 ani și iubita acestuia au murit, iar un tânăr de 16 ani a fost rănit în urma unui accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Susenii Bârgăului din județul Bistrița-Năsăud, pe DN 17.

* Accidente rutiere grave, petrecute în 2016 (cronologie)

Accidentul a avut loc în jurul orei 2,30. Șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina s-a izbit cu violență de un stâlp de electricitate, fiind distrusă în proporție de 90%.

"Salvatorii au găsit trei victime, din păcate două dintre acestea erau decedate. Cele două victime au fost proiectate afară din autoturism și au fost găsite sub mașină și sub stâlpul prăbușit peste autoturism. (...) Tânărul de 16 ani, pasager pe bancheta din spate, a ieșit singur din mașină, era conștient și cooperant, dar a suferit numeroase leziuni, fiind transportat de echipajul de prim ajutor SMURD la secția de urgențe a Spitalului Județean Bistrița", se arată în comunicarea făcută de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Pentru extragerea victimelor din autoturismul avariat a fost nevoie să se întrerupă alimentarea cu energie electrică, dar și să fie stabilizat autoturismul și să fie îndepărtate elemente de caroserie.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

AGERPRES (AS — autor: Tina Țucui, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...