Bistriţa-Năsăud: Instructor sportiv, trimis în judecată pentru racolare de minori în scopuri sexuale

Bistriţa-Năsăud: Instructor sportiv, trimis în judecată pentru racolare de minori în scopuri sexuale

Un instructor de la club sportiv din municipiul Bistriţa a fost trimis în judecată de către procurori pentru racolare de minori în scopuri sexuale, după ce i-a trimis unui minor în vârstă de 12 ani mesaje indecente prin intermediul telefonului mobil, se arată în raportul de activitate pe luna ianuarie publicat pe site-ul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Faptele s-ar fi petrecut, potrivit procurorilor, în luna iulie a anului trecut, când instructorul sportiv i-a trimis copilului de 12 ani sms-uri cu propuneri indecente, ulterior întâlnindu-se cu acesta şi propunându-i inclusiv să întreţină relaţii sexuale.

Clubul sportiv de unde provine instructorul a primit din partea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, chiar în iulie 2017, o finanţare nerambursabilă în valoare de 10.000 lei pentru un proiect privind "afirmarea şi promovarea juniorilor din fotbalul judeţean". AGERPRES (AS - autor: Tina Ţucui, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro