Bistrița-Năsăud: Patru tineri decedați în urma unui accident produs pe DN 17C

Patru tineri și-au pierdut viața în noaptea de duminică spre luni în urma unui accident produs pe DN 17C, în localitatea Telciu din județul Bistrița-Năsăud, mașina în care se aflau izbindu-se violent de un stâlp de electricitate.

Potrivit comunicatului de presă transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs la o jumătate de oră după miezul nopții, spre locul accidentului fiind direcționate echipajul de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor ale SMURD, un echipaj de descarcerare și două echipaje ale Ambulanței.

"Inițial au fost anunțate trei victime rămase încarcerate într-un autoturism intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, de pe marginea părții carosabile. În momentul în care echipajele de salvatori au ajuns la locul indicat, au găsit cinci victime de sex masculin rămase încarcerate, dintre care patru inconștiente. Intervenția a avut un grad ridicat de dificultate, dat de faptul că stâlpul și firele de electricitate rupte în urma impactului au căzut pe caroseria autoturismului și pe partea carosabilă și au îngreunat intervenția echipajelor de salvatori", precizează ISU.

Tinerii aflați în stare de inconștiență, cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani, au fost extrași și predați echipajelor medicale. Doi prezentau, însă, leziuni incompatibile cu viața, iar ceilalți doi nu au răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de către salvatori timp de 45 minute și au fost declarați de asemenea decedați la locul accidentului.

Cea de-a cincea victimă, un adolescent de 16 ani, a fost extras prin luneta autoturismului, conștient, cu leziuni și traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a transportat la Spitalul de Urgență Județean din Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…