Bistrița-Năsăud: Peste 2.000 de oameni au ieșit să protesteze

Bistrița-Năsăud: Peste 2.000 de oameni au ieșit să protesteze

Peste 2.000 de oameni au pornit vineri seara la un nou marș pe străzile municipiului Bistrița, ignorând ploaia, pentru a protesta față de actele normative privind grațierea și modificarea codurilor penale.

Protestatarii și-au dat întâlnire, la ora 19,00, în fața Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, fiind a doua zi în care nu s-a cerut autorizație pentru această manifestație.

Celor câteva sute de oameni din prima jumătate de oră li s-au adăugat rapid alții, circa două mii, iar în jurul orei 20,00, s-a dat semnalul plecării la marș, protestatarii fiind însoțiți de către jandarmi și polițiști.

Oamenii au scandat "Hoții" și "Dragnea, nu uita, România nu e a ta", s-a ascultat Imnul României la un megafon, iar vuvuzelele, fluierele, chiar și o tobă au fost folosite pentru a-i mobiliza pe oameni, care nu au ținut cont de ploaia de afară și au venit din nou să protesteze.

De asemenea, unii protestatari au venit fie cu garoafe, fie cu lalele, pe care le-au oferit jandarmilor, aceștia la rândul lor dăruind florile doamnelor și domnișoarelor prezente la protest.

AGERPRES (AS — autor: Tina Țucui, editor: Diana Dumitru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT / Ce trebuie să faci ca să închei un nou contract pentru energia electrică? ANRE arată pașii de urmat d…

2 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

3 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

4 FOTO Imaginea care demontează apărarea lui Gavriș / Ministrul de Interne reacționează

5 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…