Bistriţa-Năsăud: Una dintre fetele lovite de şoferul de 16 ani care a provocat trei accidente în lanţ pe DN 17 a decedat

Bistriţa-Năsăud: Una dintre fetele lovite de şoferul de 16 ani care a provocat trei accidente în lanţ pe DN 17 a decedat

Una dintre cele şase victime ale accidentelor produse vineri seara pe DN 17 de un şofer de 16 ani, aflat în comă alcoolică, a decedat în cursul nopţii la spital, potrivit unui comunicat de presă remis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IP) Bistriţa-Năsăud.

Este vorba despre o tânără de 16 ani, care a fost adusă în stare foarte gravă la spitalul din Bistriţa şi a intrat de urgenţă în operaţie, dar care nu a mai putut fi salvată.

Fata de 16 ani care a decedat s-a aflat în primul grup de persoane lovit de şoferul minor, în localitatea Tureac, odată cu ea fiind rănită şi o femeie de 36 ani.

Conducătorul auto şi-a continuat deplasarea până în localitatea Mureşenii Bârgăului, unde a accidentat trei fetiţe, care circulau în calitate de pieton, dintre care două de 11 ani şi una de 10 ani.

Nici după acest incident nu s-a oprit, astfel că tot în Mureşenii Bârgăului a lovit cu camioneta un alt pieton, o fată de 14 ani, care circula pe acostament.

Şoferul a fost prins de către poliţişti la ieşirea din localitatea Mureşenii Bârgăului.

"Acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că autoutilitara avea autorizaţia de circulaţie expirată. Tânărul vinovat de producerea accidentelor se află la spital, în custodia poliţiştilor, iar în cursul zilei de astăzi (sâmbătă - n.r.) urmează a fi reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă", se precizează în comunicatul IPJ Bistriţa-Năsăud. AGERPRES (AS - autor: Tina Ţucui, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...