Black Friday 2021 - Esteto.ro a pregătit foarte multe surprize

Black Friday 2021 - Esteto.ro a pregătit foarte multe surprize

Esteto.ro a pregătit foarte multe surprize pentru perioada de Black Friday 2021, preţuri mici la mii de produse, stocuri actualizate constant şi pachete promo special create pentru clienţii lor. 

Magazinul online este focusat pentru a oferi cele mai calitative produse şi servicii, la preţuri fără egal. Produsele cosmetice sunt în prim-plan, însă nu trebuie să uităm şi de produse naturiste, consumabile medicale şi pentru saloane sau cărţile. Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday.

Black Friday 2021 - promoţii excepţionale la mii de produse

Esteto.ro se pregăteşte pentru Black Friday 2021 cu multe luni în urmă, pentru a putea face faţă cerinţelor tuturor clienţilor. Oferă promoţii excepţionale la mii de produse, atât de pe site-ul propriu, cât şi din marketplace. 

Foarte mulţi dintre parteneri au spus "Da" propunerii de a oferi reduceri în această perioadă. 

1 noiembrie a fost prima zi de Black Friday 2021 pentru Esteto.ro, însă promoţiile vor fi valabile pentru o perioadă mai lungă de timp. 

Produse Alfaparf cadou în perioada Black Friday 2021 pe Esteto.ro

Pentru comenzile înregistrate pe Esteto.ro în timpul Black Friday 2021, poţi primi cadou un şampon, în situaţia în care alegi produse din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling, Vopsea de păr şi Oxidant. 

Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 200 lei, primiţi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei. În cazul în care achiziţionaţi produse în valoare de minim 350 lei, veţi primi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Alfaparf Group este compania italiană numărul 1 în lume pentru sectorul profesional de înfrumusețare a părului, poziție întărită de experiența construită și prin colaborările cu profesioniști de renume mondial.

Brandul Alfaparf Milano îți oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Produsele Alfaparf Milano sunt create cu grijă și în acord cu principiile filozofiei brandului: spiritul italian, inovația și deschiderea către diversitate.

Pregătiri pentru sezonul reducerilor Black Friday 2021

Reducerile de Black Friday au devenit un simbol în România, iar foarte mulţi români se bazează pe ele atunci când se gândesc la achiziţionarea unui produs. Deşi, principalul obiectiv în această perioadă este pe electrocasnice, nici produsele de îngrijire personală nu putem spune că sunt neglijate.

Foarte multe femei îşi achizitionează produse din mediul virtual, datorită comodităţii sau a siguranţei pentru ele şi pentru cei din jur. Majoritatea cumpărătorilor s-au mutat în online odată cu apariţia pandemiei în România. 

Comercianţii profită de aceste beneficii şi le asigură clienţilor produse de calitate la preţuri excelente. 

De ce este Black Friday 2021 o perioadă atât de aşteptată?

Oamenii se bazează pe perioada reducerilor Black Friday 2021 pentru a-şi cumpăra produse de uz casnic, electrocasnice, produse cosmetice sau telefoane. Aceştia îşi pregătesc un buget pentru Black Friday 2021 de care încearcă să se ţină. 

Esteto.ro a pregătit o mulţime de surprize pentru Black Friday 2021. Intră pe site şi alege produsele preferate, acum la preţuri fără egal!


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”