Blaga, întrebat dacă au existat discuții privind susținerea lui Nicușor Dan la Capitală: Niciodată

Blaga, întrebat dacă au existat discuții privind susținerea lui Nicușor Dan la Capitală: Niciodată

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri seară, că nu au existat niciodată discuții privind susținerea, de către liberali, a candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

"Niciodată. Acum, că-și dorește domnul Nicușor Dan acest lucru și lansează în spațiul public, este aprecierea domniei sale. Domnia sa își dă seama că nu are nicio șansă să câștige Primăria Generală a Capitalei. (...) Oricare vot nu se va îndrepta, în București și nu numai, către reprezentantul PNL va fi un vot indirect în favoarea PSD. (...) Asta nu este aroganță din partea mea, dar până la urmă această bătălie electorală este între PNL și PSD", a afirmat Blaga, la Realitatea TV.

Potrivit liderului liberal, dreapta are în București un potențial "enorm, mult mai mare decât al PSD", însă e reprezentată de mai mulți candidați, în timp ce stânga are un singur candidat la Primăria Capitalei.

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei din partea USB, declara luni, pe Facebook, că în campania electorală nu va face jocul niciunuia dintre partidele vechi și că respinge oferta lansată de copreședintele PNL Alina Gorghiu de a-l susține pe liberalul Ludovic Orban în alegerile locale.

"Alina Gorghiu îmi sugerează, într-o emisiune tv, să mă retrag din cursă în favoarea lui Ludovic Orban. Vreau să vă asigur că nu voi accepta să fac jocul niciunuia dintre partidele vechi. Alina Gorghiu greșește. Sondajele arată că, într-o confruntare directă cu PSD, voi obține cele mai multe voturi, așa încât găsesc că e mai rezonabil ca PNL să-și retragă candidatul, dacă vrea într-adevăr ca PSD să nu câștige", spunea Nicușor Dan.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu