Blaga: PNL a obținut la aceste alegeri locale cel mai bun scor după 1990

Blaga: PNL a obținut la aceste alegeri locale cel mai bun scor după 1990

PNL a obținut la aceste alegeri locale cel mai bun scor după 1990, a declarat, luni, copreședintele partidului Vasile Blaga.

El a adăugat că rezultatul scrutinului arată cât de corectă a fost decizia fuziunii.

"PNL a obținut la aceste alegeri locale cel mai bun scor al lui după 1990. (...). Le mulțumesc celor care au avut încredere în PNL, dar și candidaților", a afirmat Blaga.

El a spus că, după numărătoarea făcută de 91% din organizații, PNL a obținut 31% la votul politic la consilii județene și peste 1.000 de mandate de primar.

"Am reușit să reconstruim dreapta. Nu a fost ușor, infirmând toate pronosticurile celor care nu aveau încredere", a susținut Blaga.

În privința alegerilor din București, el le-a mulțumit lui Cătălin Predoiu și celorlalți candidați pentru că au avut programe și soluții "serioase".

AGERPRES/(A — autor: Alina Novăceanu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?