Blaga: Volosevici îndeplinește criteriile de integritate

Blaga: Volosevici îndeplinește criteriile de integritate

Copreședintele PNL Vasile Blaga susține că Andrei Volosevici, candidatul liberalilor la Primăria Ploiești, îndeplinește în acest moment criteriile de integritate pentru a intra în cursa electorală. "Dl Volosevici îndeplinește criteriile de integritate. Nu este acuzat, în acest moment, de dare, luare de mită sau alte probleme de genul acesta. (...) Respectăm criteriile de integritate", a precizat Blaga într-o conferință de presă.

Senatorul PNL Andrei Volosevici candidează la Primăria Ploiești. El a fost primar al orașului în perioada 2008-2012. Volosevici a candidat și în 2012, însă a pierdut în fața social-democratului Iulian Bădescu.

Volosevici este acuzat de procurorii DNA Ploiești de abuz în serviciu și luare de mită, fapte care ar fi fost comise în mandatul de primar din perioada 2008-2012 în legătură cu finanțarea echipei FC Petrolul Ploiești, potrivit unor surse judiciare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”