Blue Air anulează cursa Bacău-Bruxelles-Bacău, pe fondul atentatelor de la Bruxelles

Compania aeriană Blue Air anulează cursa Bacău-Bruxelles-Bacău, din cauza exploziilor care au avut loc marți dimineață la aeroportul și metroul din Bruxelles.

"Având în vedere evoluția nefericită a evenimentelor din Bruxelles, compania Blue Air comunica pasagerilor săi că, în interesul siguranței tuturor, zborul 0B223/224 Bacău — Bruxelles — Bacău de astăzi, 22 martie 2016, este momentan anulat, pasagerii fiind rugați să ne contacteze pentru a le oferi alternative în următoarele zile. Pentru moment, transportul în orașul Bruxelles este complet blocat, fiind astfel în imposibilitatea de a organiza transferul pasagerilor către alte aeroporturi", se spune într-un comunicat al companiei.

Aeroportul din Bruxelles a fost închis 'până la noi ordine', a scris marți pe site-ul său de internet Eurocontrol, organizația europeană pentru securitatea navigației aeriene, relatează AFP.

Zborurile au fost anulate, se menționează pe contul de Twitter al aeroportului, iar unele avioane deja în zbor au fost deviate spre alte destinații.

Cel puțin 21 de persoane au murit în exploziile care s-au produs marți, la Bruxelles, pe aeroportul Zaventem și în cel puțin o stație de metrou din cartierul european, potrivit unui bilanț provizoriu anunțat de pompieri, relatează AFP.

Conform Reuters, care citează tot un bilanț al pompierilor, în cele două explozii provocate de un atac sinucigaș pe aeroportul Zaventem au murit cel puțin 11 oameni.

AGERPRES/(AS — autor: Oana Tilică, editor: Nicoleta Gherasi, editor online: Simona Aruștei)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Incident „ciudat” / Dacian Cioloș: „Aflu că unele televiziuni spun că aș fi „forțat” urcarea într-un avion de la…

3 Încă o ţară interzice accesul românilor, din 13 iulie. Lista completă a statelor care ne-au impus restricţii

4 VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Ol…

5 Informație / După locale, PSD își va schimba denumirea. Nu este exclusă spargerea în două a partidului