Bodyguardul fraților Tate, mărturii despre fetele aduse în casă: Naive, credeau că vor fi luate de soție

Bodyguardul fraților Tate, mărturii despre fetele aduse în casă: Naive, credeau că vor fi luate de soție

Bogdan Stancu, șeful agenților de pază ai lui Andrew Tate și fost ofițer de poliție, a relatat, pentru BBC, că ambii frați au mai mulți copii în România, pe care „îi vizitau ocazional”.

Frații Tate se află în arest preventiv foto: Instagram

Cei doi frați au încercat să-i înduplece pe judecători prin faptul că au copii în România cu mai multe femei pe care trebuie să-i crească.

Bogdan Stancu a vorbit și despre experiența lui de a face parte din paza lui Andrew Tate și despre modul în care se comportau agenții cu fetele care treceau prin casa fraților.

Într-un interviu difuzat în exclusivitate pentru BBC , Bogdan Stancu a declarat că peste 100 de femei au trecut prin complexul lui Tate din București, de când acesta și-a început activitatea acolo, în urmă cu doi ani.

Fostul ofițer de informații al poliției a declarat că uneori i s-a cerut să scoată fizic femeile din casa Tate pentru că erau "prea bete" sau "făceau probleme", dar că nu a fost folosită niciodată forța.

Majoritatea femeilor care au petrecut timp cu frații în complexul lor aveau sub 25 de ani, a spus el, iar cheltuielile lor erau plătite de Andrew Tate.

Bogdan Stancu le descrie „tinere și naive”: „Unele dintre fete au înțeles greșit realitatea și au crezut că vor fi următoarea lui soție. Când și-au dat seama de realitate, este ușor să se transforme din prieten în dușman și să facă o declarație la poliție".

Frații Tate se temeau că cineva vrea să le facă rău

Bogdan Stancu are îndoieli cu privire la acuzațiile aduse fraților Tate de unele dintre tinere, dar susține că anchetatorii trebuie să cerceteze și, dacă vor fi găsiți vinovați, să plătească pentru faptele lor. Acesta a relatat că Andrew Tate se temea că cineva vrea să-i facă rău, dar nu a putut să identifice o anumită persoană. Șeful securității a precizat că unele temeri erau exagerate: „Nu aș spune «paranoic», dar poate ceva asemănător. A vrut să aibă o viață normală și nu a putut - poate că este normal să fie puțin mai paranoic".

Andrew Tate lua decizii imprevizibile în timpul călătoriilor pe care le făcea și își schimba programul brusc: „Echipa de securitate a rămas în interiorul hotelului, cu bagajele încuiate și fără să ne schimbăm hainele, a spus el, pentru că știam că se poate întâmpla orice".

Ce acuzații li se aduc fraților Tate

Frații Andrew și Tristan Tate se află în arest preventiv, după ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, Curtea de Apel București au respins contestația acestora de eliberare din arest.

Frații milionari sunt acuzați de trafic de persoane, proxernetism și viol.

Victimele fraților Tate le-au povestit anchetatorilor cum erau ademenite sub pretextul unei relații de iubire, sfârșind prin a fi obligate să se lase filmate în ipostaze postate pe site-uri pentru adulți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?