Bogdan Aurescu: Situaţia liderului opoziţiei ruse este profund îngrijorătoare

Bogdan Aurescu: Situaţia liderului opoziţiei ruse este profund îngrijorătoare

Ministrul român al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, afirmă că situaţia liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi este una "profund îngrijorătoare" şi că este necesară "o anchetă imparţială privind presupusa sa otrăvire".

"Situaţia liderului opoziţiei ruse Navalnîi este profund îngrijorătoare. Trebuie întreprinse toate acţiunile pentru a îi fi asigurată cea mai bună îngrijire medicală, în concordanţă cu dorinţele familiei sale, şi, de asemenea, să fie asigurată o anchetă imparţială privind presupusa sa otrăvire", scrie Aurescu, vineri, pe Twitter.

Potrivit Reuters, liderul opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi a fost internat joi într-un spital din Siberia, după ce avionul în care se afla acesta a aterizat de urgenţă. Purtătoarea sa de cuvânt a susţinut că este vorba despre "otrăvire". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”