Bogdan Gheorghe Trif este noul comisar general al Gărzii Naționale de Mediu

Bogdan Gheorghe Trif este noul comisar general al Gărzii Naționale de Mediu

Bogdan Gheorghe Trif este noul comisar general al Gărzii Naționale de Mediu (GNM), după ce premierul Dacian Cioloș a dispus în data de 31 martie, la propunerea ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer, eliberarea din funcție a lui Florin Diaconu, potrivit unui comunicat de presă al ministerului de resort, transmis, vineri, AGERPRES.

'Prim-ministrul României, domnul Dacian Cioloș, a dispus joi, 31 martie 2016, la propunerea Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer, eliberarea din funcția de comisar general al Gărzii Naționale de Mediu (...) a domnului Florin Diaconu. Cu aceeași dată, în funcția de comisar general al GNM a fost numit domnul Bogdan Gheorghe Trif', se arată în comunicatul Ministerului Mediului.

Contactată de AGERPRES, Cristiana Pașca Palmer a menționat că schimbarea conducerii GNM s-a produs ca urmare a rezultatelor evaluării activității acestei instituții.

'Așa cum am mai declarat public, încă de la preluarea mandatului, am început evaluarea activității conducerii fiecărei instituții aflate în subordinea sau coordonarea Ministerului Mediului. Decizia la care vă referiți (demiterea șefului GNM — n.r.) este rezultatul acestei evaluări', a susținut Pașca Palmer.

Noul comisar general al GNM a deținut, până în prezent, funcția de director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu.

AGERPRES/(AS — autor: Daniel Badea, editor: Andreea Marinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...