Bogdan Gruia (PSD) i-a solicitat procurorului general să facă lumină în cazul numirii premierului Cîţu

Bogdan Gruia (PSD) i-a solicitat procurorului general să facă lumină în cazul numirii premierului Cîţu

Deputatul PSD Bogdan Ivan Gruia a declarat joi că i-a solicitat procurorului general "să facă lumină" în cazul numirii şi exercitării mandatului de prim-ministru al României de către Florin Cîţu, "condamnat penal de o instanţă din Statele Unite ale Americii".

"Românii au dreptul să ştie adevărul! I-am solicitat procurorului general al României, Gabriela Scutea, să facă lumină în cazul numirii şi exercitării mandatului de prim-ministru al României de către Florin Cîţu, condamnat penal de o instanţă din Statele Unite ale Americii. De asemenea, am făcut apel şi la preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, să susţină aplicarea legii şi a principiilor statului de drept, asupra cărora a demarat un referendum naţional, validat de o majoritate covârşitoare a românilor. Vrem ca acele principii de drept să fie respectate şi aplicate în cazul fiecărui român. Indiferent că e un om de rând sau prim-ministrul României", a scris deputatul PSD, pe Facebook.

El a adăugat că vrea să vadă dacă în România anului 2021 "se poate şti dacă prim-ministrul României e penal sau nu".

"Atât! Românii merită să ştie adevărul, iar legea trebuie să fie lege pentru toţi!", a afirmat Bogdan Ivan Gruia. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

3 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”

4 VIDEO Ucraina torpilează dronele kamikaze rusești cu tehnologie americană. 70% rata de succes

5 VIDEO „Rușii îi vor face ceva similar lui Putin, așa cum românii au făcut cu Ceaușescu”