Bolojan (PNL): Rezultatele parțiale arată că, în municipiul Oradea, PNL a câștigat alegerile locale

Bolojan (PNL): Rezultatele parțiale arată că, în municipiul Oradea, PNL a câștigat alegerile locale

Rezultatele parțiale arată că, în municipiul Oradea, Partidul Național Liberal a câștigat alegerile, a delcarat, duminică, Ilie Bolojan, liderul PNL Oradea și candidatul liberalilor pentru al treilea mandat de primar al municipiului.

* LIVE UPDATE Alegeri Locale 2016

'Rezultatele parțiale arată că, în municipiul Oradea, Partidul Național Liberal a câștigat alegerile, în sensul în care PNL are peste 50% din mandate, deci jumătate plus unu, la Consiliul Local și Consiliul Județean și probabil peste 60% pentru funcția de primar. Eu v-am dat cu zece la sută în minus, pentru că nu vreau să fiu un păcălici. Deci probabil că la Consiliul Local vom lua în jur de 60% și la funcția de primar în jur de 70%, așa arată rezultatele. În rest, așteptăm numărătoarea. Eu am mulțumit echipei noastre care m-a susținut, am spus că sunt niște rezultate care s-au bazat în principal pe ceea ce s-a realizat în Oradea, că nu m-au votat pe mine, că sunt simpatic, că nu sunt', a declarat Bolojan.

Conform PNL, numărătoarea paralelă a fost efectuată în 20% din cele 143 secții de votare din Oradea.

AGERPRES/(A-autor Eugenia Pașca, editor: Diana Dumitru, editor online: Ada Vîlceanu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”