BOMBĂ! Gâdea riscă PUȘCĂRIA! Manipularea ORDINARĂ a Antenei 3, denunţată de o judecătoare din Sălaj. „Proba supremă” a existenţei statului paralel e un fals

BOMBĂ! Gâdea riscă PUȘCĂRIA! Manipularea ORDINARĂ a Antenei 3, denunţată de o judecătoare din Sălaj. „Proba supremă” a existenţei statului paralel e un fals

Un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj arată că o judecătoare de la Tribunalul Sălaj a denunţat falsificarea propriei semnături într-un document prezentat miercuri seară de Antena 3. Parchetul arată în comunicat că judecătoarea Maria-Cristina Ştef a depus o plângere pentru fals legată de memoriul prezentat de Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza Zilei. Falsul memoriu prezentat la tv denunţa presupusele protocoale secrete dintre parchete şi SRI, scrie  G4Media.ro .

Comunicatul remis presei de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj arată că procurorii au deschis deja un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, prevăzută de art. 322 alin 1 din Codul Penal.

Procurorii din Sălaj mai arată că falsul memoriu fusese transmis către urmatparele instituţii: Parchetul de pe lângă Înalta Curte, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, Senat, Guvern şi SRI.

Antena 3 a prezentat miercuri seară un document atribuit judecătoarei şi a anunţat că aceasta ar adresat o scrisoare Guvernului în care denunță protocoalele secrete. “La nivelul Tribunalului Sălaj, în virtutea colaborării dintre instanță, Parchet și Serviciul Român de Informații, anumite dosare cu infracțiuni grave sunt scoase din tribunal și prezentate la Serviciul Român de Informații. În cadrul instituției funcționează comitetul mixt, format din procurorii Dan Bubuig și Crin Bologa, doamna judecător Claudia Tomșa și dl.col. Marius Noje, șeful S.J Sălaj (uneori participă și Laurențiu Butiri, șeful A.J.F.P. Sălaj). Comitetul mixt analizează dosarele cu infracțiuni grave, subsecvent propunându-se soluțiile care trebuie date. La nivelul judecătorilor secției penale hotărârile sunt aduse la cunoștință de doamna judecător Claudia Tomșa”, arăta documentul atribuit de Antena 3 judecătoarei.

În emisiunea de miercuri seară de la Antena 3 nu a fost prezentat punctul de vedere al magistratului din Sălaj.

Iată comunicatul integral al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj:

În urma apariţiei unor informaţii în mass-media şi mai ales la emisiunea “Sinteza Zilei” din seara zilei de 25.04.2018, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj este în măsură să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 20.04.2018, doamna judecător Ştef Marian-Cristina de la Tribunalul Sălaj a formulat o plângere penală faţă de autori necunoscuţi pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, prevăzută de art. 322 alin 1 din Codul Penal.
Din cuprinsul plângerii rezultă că autori necunoscuţi au formulat un memoriu în numele dânsei, contrafăcându-i semnătura.
Memoriul a fost înregistrat la mai multe instituţii publice printre care Parchetul de pe lângă Înalta Curte, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, Senat, Guvern şi SRI, iar în prezent, în dosarul penal penal nr. 92/P/2018, se fac cercetări pentru identificarea autorilor falsului.

 Mihai Gâdea a susținut că are „originalul” scrisorii, pe care a prezentat-o ca fiind „foarte, foarte tare”, „absolut devastatoare”.

Această presupusă scrisoare a fost prezentată de Mihai Gâdea la emisiunea sa, Sinteza Zilei, ca „Breaking News”.

„O scrisoare cu informații de o gravitate aparte”, a susținut Mihai Gâdea, vorbind despre protocolul încheiat între SRI și Parchetul General.

„Eu ceva mai grav de atât nu am citit cred niciodată pe un caz punctual”, a continuat Gâdea, după care a prezentat pe ecran o scrisoare fără antet, adresată Guvernului României.

„E foarte, foarte tare, e absolut devastatoare”, a clamat el, după care a întrebat regia dacă a șters datele personale din scrisoare, pretinzând că are „documentul original”.

Judecătoarea depusese însă plângere penală pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată încă din 20 aprilie, după cum arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj publicat joi.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...