BOMBĂ! Grindeanu recunoaște că NU sunt bani! Nici pentru ambulanțe, nici pentru tichetele de vacanță!

BOMBĂ! Grindeanu recunoaște că NU sunt bani! Nici pentru ambulanțe, nici pentru tichetele de vacanță!

 Grindeanu recunoaște că NU sunt bani! Nici pentru ambulanțe, nici pentru tichetele de vacanță! Grindeanu: In acest moment nu exista finantare pentru achizitia ambulantelor. Poate reusim sa gasim sursa de finantare la rectificarea din august.

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat astazi la Ministerul de Interne ca Guvernul va face in acest an o rectificare bugetara, "probabil in august".

Grindeanu a spus ca la rectificare vor fi cautate solutii pentru finantarea achizitiei de ambulante, dar si pentru tichetele de vacanta.

Dupa ce s-a intalnit cu ministrul Carmen Dan, la sediul ministerului de Interne, Grindeanu si-a exprimat speranta "sa existe aceste ambulante cat mai rapid", dar a avertizat ca "in acest moment nu exista finantare pentru achizitia acestor ambulante".

"Punem carul inaintea boilor", a comentat primul ministru.

El si-a exprimat speranta sa se ajunga "la un punct comun, fara orgolii, pentru ca vorbim de sanatatea oamenilor, de proceduri cat se poate de transparente, de corecte, care sa respecte legile din tara asta".

Acesta a mentionat ca, la rectificarea bugetare care va avea loc "undeva in august" "poate vom reusi sa gasim si sursa de finantare pentru ambulante".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?