BOMBĂ! Grindeanu recunoaște că NU sunt bani! Nici pentru ambulanțe, nici pentru tichetele de vacanță!

BOMBĂ! Grindeanu recunoaște că NU sunt bani! Nici pentru ambulanțe, nici pentru tichetele de vacanță!

 Grindeanu recunoaște că NU sunt bani! Nici pentru ambulanțe, nici pentru tichetele de vacanță! Grindeanu: In acest moment nu exista finantare pentru achizitia ambulantelor. Poate reusim sa gasim sursa de finantare la rectificarea din august.

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat astazi la Ministerul de Interne ca Guvernul va face in acest an o rectificare bugetara, "probabil in august".

Grindeanu a spus ca la rectificare vor fi cautate solutii pentru finantarea achizitiei de ambulante, dar si pentru tichetele de vacanta.

Dupa ce s-a intalnit cu ministrul Carmen Dan, la sediul ministerului de Interne, Grindeanu si-a exprimat speranta "sa existe aceste ambulante cat mai rapid", dar a avertizat ca "in acest moment nu exista finantare pentru achizitia acestor ambulante".

"Punem carul inaintea boilor", a comentat primul ministru.

El si-a exprimat speranta sa se ajunga "la un punct comun, fara orgolii, pentru ca vorbim de sanatatea oamenilor, de proceduri cat se poate de transparente, de corecte, care sa respecte legile din tara asta".

Acesta a mentionat ca, la rectificarea bugetare care va avea loc "undeva in august" "poate vom reusi sa gasim si sursa de finantare pentru ambulante".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public