BOMBĂ! Hexi Pharma și-a cerut intrarea în INSOLVENȚĂ!

BOMBĂ! Hexi Pharma și-a cerut intrarea în INSOLVENȚĂ!

Compania farmaceutică Hexi Pharma, implicată în ultimele zile în scandalul substanțelor dezinfectante din spitale, și-a cerut intrarea în insolvență.

Cererea de intrare în insolvență a fost înregistrată marți la tribunal.

Hexi Pharma este acuzată că livrează spitalelor dezinfectanți cu o concentrație de 10 ori mai mică decât cea înscrisă pe etichetă.

În urma acestui scandal, ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, și-a anunțat, luni, demisia. 

Hexi Pharma Co. a fost fondată în 1994 sub denumirea Universitar Farma ca producător de soluții medicamentoase de uz uman și dezinfectanți, având capital integral românesc.

Compania a încheiat 2014 cu o cifră de afaceri de 18,9 milioane de lei și un prfofit net de 1,8 miliozane de lei, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanțelor. Hexi Pharma are 45 de angajați.

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost audiat, marți, timp de patru ore, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul dezinfectanților folosiți în spitale.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu