BOMBĂ! Jandarmul lui Dragnea este șeful unității de elită a Jandarmeriei! De asta încearcă să-l acopere! VIDEO

BOMBĂ! Jandarmul lui Dragnea este șeful unității de elită a Jandarmeriei! De asta încearcă să-l acopere! VIDEO

O mare mizerie! Răducu Șerban, jandarmul care a dat cu pumnul în protestatari este comandantul Detaşamentului Acţiuni Speciale din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepeş”, unitate de elită a Jandarmeriei Române. Și este căpitan! De asta încearcă să-l acopere! Ne miram noi ca lui Dragnea să-i trimită la DNA un agarici, să-i țină spatele! Șeful Jandarmeriei ar trebui demis urgent. Și sclăvelul ăla de purtător de cuvânt, care minte cu nesimțire de două zile!

De la minutul 09.05:

Detaşamentul este comandat de căpitanul Răducu Şerban. Brigada Specială acționează pentru prevenirea şi combaterea criminalității organizate, execută misiuni de intervenție antiteroristă şi este responsabilă de restabilirea ordinii publice, atunci când aceasta este grav tulburată. Militarii care defilează sunt specializaţi ca lunetişti, paraşutişti, scafandri şi alpinişti și au o vastă experienţă în misiuni internaționale desfășurate în teatrele de operații sub egida ONU, NATO și a Uniunii Europene.






Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro