BOMBĂ! Mitropolitul Ardealului, AUDIAT la DNA!

BOMBĂ! Mitropolitul Ardealului, AUDIAT la DNA!

Laurențiu Streza, mitropolitul Ardealului, a fost citat ca martor, și este audiat astăzi, la DNA, în dosarul deținuților-scriitori.
 

Mitropolitul Ardealului a coordonat una dintre lucrările științifice scrise de George Becali în închisoare. Laurențiu Streza nu a făcut declarații la intrarea în sediul DNA.

Avocatul Daniel Ionașcu a spus că mitropolitul va da declarații presei „la momentul cuvenit”.

„Ar fi nefiresc ca o personalitate a bisericii și a culturii române să dea declarații în fața DNA, unde are o misiune, să dea o declarație”, a spus avocatul. 

Procurorii DNA fac cercetări pentru favorizarea făptuitorului, ancheta vizând profesori universitari care au coordonat sau validat lucrările ştiinţifice ale deţinuţilor pentru care aceștia au primit reducerea pedepselor, reprezentanţii editurilor care le-au publicat şi funcţionari ai ANP care au propus eliberarea.





Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...