BOMBĂ! Oprișan și Bădălău au vrut să se „predea” lui Ponta și au fost refuzați! Dragnea mai controlează doar nucleul ultra-dur din jurul său!

BOMBĂ! Oprișan și Bădălău au vrut să se „predea” lui Ponta și au fost refuzați! Dragnea mai controlează doar nucleul ultra-dur din jurul său!

Bombă! Oprișan și Bădălău au vrut să se „predea” lui Ponta și au fost refuzați! Dragnea mai controlează doar nucleul ultra-dur din jurul său! Mai mult, un important primar, fost om de afaceri și lider al unui județ roșu, a trecut, din umbră, la Ponta. Și este garant pentru multe dintre „transferurile” care vor urma. 

Ce este clar în momentul de față este faptul că PSD se află în pragul sciziunii și că vor urma evoluții spectaculoase pe scena politică în următoarea lună și jumătate!

Dragnea se mai bazează în acest moment doar pe nucleul ultra-dur din jurul său: Gabriela Firea, Olguța Vasilescu, Paul Stănescu, Gabriel Zetea de la Maramureș, Arsene de la Neamț și Buzatu de la Vaslui.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Polițiști mână în mână cu o „gardiancă” a fraților Tate? / Mărturia care dă fiori a uneia dintre victime