BOMBĂ! Oprișan și Bădălău au vrut să se „predea” lui Ponta și au fost refuzați! Dragnea mai controlează doar nucleul ultra-dur din jurul său!

BOMBĂ! Oprișan și Bădălău au vrut să se „predea” lui Ponta și au fost refuzați! Dragnea mai controlează doar nucleul ultra-dur din jurul său!

Bombă! Oprișan și Bădălău au vrut să se „predea” lui Ponta și au fost refuzați! Dragnea mai controlează doar nucleul ultra-dur din jurul său! Mai mult, un important primar, fost om de afaceri și lider al unui județ roșu, a trecut, din umbră, la Ponta. Și este garant pentru multe dintre „transferurile” care vor urma. 

Ce este clar în momentul de față este faptul că PSD se află în pragul sciziunii și că vor urma evoluții spectaculoase pe scena politică în următoarea lună și jumătate!

Dragnea se mai bazează în acest moment doar pe nucleul ultra-dur din jurul său: Gabriela Firea, Olguța Vasilescu, Paul Stănescu, Gabriel Zetea de la Maramureș, Arsene de la Neamț și Buzatu de la Vaslui.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată