BOMBĂ! Raportul „devastator” al lui Toader este de fapt ce a citit el joi de pe foi! Avem DOCUMENTUL

BOMBĂ! Raportul „devastator” al lui Toader este de fapt ce a citit el joi de pe foi! Avem DOCUMENTUL

Raportul „devastator” al lui Toader este de fapt ce a citit el joi de pe foi! Ministerul Justitiei a publicat vineri raportul privind activitatea manageriala a DNA, prezentat in urma cu o zi de ministrul Tudorel Toader. Vă punem la dispoziție mai jos și înregistrarea cu declarațiile, să puteți compara. După cum lesne se poate observa, n-au scos de pe foi nici măcar întărirea de pe rândurile care trebuiau citite! Restul materialului, până la 39 de pagini sunt extrase masive din motivări ale Curții Constituționale... Anunțase că citește doar o sinteză, textul citit „în diagonală”... Este o bătaie de joc fără precedent! Manipularea este maximă!

Raportul incepe exact cu frazele cu care ministrul si-a inceput conferinta de presa, cand anuntase ca va citi o "sinteza" a respectivului document:

"Avem o justitie, unii spun ca este buna, altii sun ca este rea. Justitia trebuie sa fie egala pentru toti, trebuie sa fie in slujba cetateanului, trebuie sa fie buna nu si rea!.

"In urma cu sase luni, se implineau sase luni de la preluarea demnitatii de ministru al Justitiei, ne aflam impreuna, aici, in sala de consiliu de la MJ, cand prezentat directiile de modificare pentru legile justitiei".

Așa-zisul Raport:

Site-ul este in continuare "temporar nefunctional", din "cauza numarului mare de accesari", se arata pe site. Ministrul promisese ca raportul va fi publicat joi seara, imediat dupa ce va termina conferinta de presa in care a cerut revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Vă punem la dispoziție și înregistrarea cu declarațiile, să puteți compara. După cum lesne se poate observa, n-au scos de pe foi nici măcar întărirea de pe rândurile care trebuiau citite! Restul materialului, până la 39 de pagini sunt extrase masive din motivări ale Curții Constituționale:

Pe langa acest raport, pe site-ul Ministerului Justitiei au mai fost publicate si 11 anexe, pe care le puteti descarca din linkurile de mai jos:

Anexa 1: Raport Inspectia Judiciara
Anexa 2: Decizia CCR 68/2017
Anexa 3: Decizia CCR 611/2017
Anexa 4: Decizia CCR 757/2017
Anexa 5: Aviz Comisia de la Venetia 685/2012
Anexa 6: Raport Inspectia Judiciara
Anexa 7: Comunicat Inspectia Judiciara
Anexa 8: Raport Comisia de la Venetia 2100
Anexa 9: Raport de activitate Ministerul Public 2018
Anexa 10 Comunicat Inspectia Judiciara 2018
Anexa 11: Codul deontologic al magistratilor


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…