BOMBĂ! Robert Turcescu trece la PNL!

BOMBĂ! Robert Turcescu trece la PNL!

Robert Turcescu trece la PNL! Robert Turceascu urmează să anunțe înscrierea în PNL. Lucrurile sunt bătute în cuie. Sâmbătă, la Congresul de retragere a lui Traian Băsescu din fruntea PMP, între cei doi a avut loc o dispută verbală.

Deputatul Eugen Tomac a fost ales sâmbătă, din postura de singur candidat, președintele Partidului Mișcarea Populară, în cadrul unui congres extraordinar desfășurat la București.

Traian Băsescu s-a retras de la șefia partidului, anunțând că în 2020, la finalul mandatului de senator, se va retrage și din viața politică. La congresul de sâmbătă, el a primit titlul de președinte de onoare a formațiunii.

”Ce vreţi, să ajung ca Iliescu să mă târâi prin partid?”, i-a replicat Băsescu deputatului Robert Turcescu, care i-a reproșat, în versuri fostului președinte, plecarea de la vârful partidului.

”Foaie verde de urzică/ Barca este găurită/ Şi încă una, zi-le altul/ Ne-a plecat şi comandantul”, a marcat Turcescu, de la tribuna congresului, retragerea lui Traian Băsescu.

În replica dată fostului jurnalist devenit deputat, Băsescu a trasat și moștenirea pe care o lasă PMP și, totodată, obiectivul partidului: unirea României cu Republica Moldova.

”Măi oameni buni, un comandant are şi el o licenţă care expiră. Licenţele nu-s veşnice. Nava e la cheu sigur, aşa că problema este obiectivul: reunificarea României cu Republica Moldova”, a spus Băsescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro