BOMBĂ! Robert Turcescu trece la PNL!

BOMBĂ! Robert Turcescu trece la PNL!

Robert Turcescu trece la PNL! Robert Turceascu urmează să anunțe înscrierea în PNL. Lucrurile sunt bătute în cuie. Sâmbătă, la Congresul de retragere a lui Traian Băsescu din fruntea PMP, între cei doi a avut loc o dispută verbală.

Deputatul Eugen Tomac a fost ales sâmbătă, din postura de singur candidat, președintele Partidului Mișcarea Populară, în cadrul unui congres extraordinar desfășurat la București.

Traian Băsescu s-a retras de la șefia partidului, anunțând că în 2020, la finalul mandatului de senator, se va retrage și din viața politică. La congresul de sâmbătă, el a primit titlul de președinte de onoare a formațiunii.

”Ce vreţi, să ajung ca Iliescu să mă târâi prin partid?”, i-a replicat Băsescu deputatului Robert Turcescu, care i-a reproșat, în versuri fostului președinte, plecarea de la vârful partidului.

”Foaie verde de urzică/ Barca este găurită/ Şi încă una, zi-le altul/ Ne-a plecat şi comandantul”, a marcat Turcescu, de la tribuna congresului, retragerea lui Traian Băsescu.

În replica dată fostului jurnalist devenit deputat, Băsescu a trasat și moștenirea pe care o lasă PMP și, totodată, obiectivul partidului: unirea României cu Republica Moldova.

”Măi oameni buni, un comandant are şi el o licenţă care expiră. Licenţele nu-s veşnice. Nava e la cheu sigur, aşa că problema este obiectivul: reunificarea României cu Republica Moldova”, a spus Băsescu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…