BOMBĂ! Surse PSD: S-a deschis dosar penal pentru abuz în serviciu privind Ordonanțele. Dragnea, vizat de dosar!

BOMBĂ! Surse PSD: S-a deschis dosar penal pentru abuz în serviciu privind Ordonanțele. Dragnea, vizat de dosar!

Surse din PSD spun că Dragnea a primit informația că este vizat de un dosar de abuz în serviciu deschis de un procuror de la Parchetul General sau DNA(nu sunt indicii clare în privința instituției unde s-a deschis dosarul) în legătură cu elaborarea Ordonanțelor privind grațierea și modificarea Codurilor Penale. După cum se știe, mai multe prevederi ale acestor ordonanțe l-ar exonera pe Dragnea de acuzațiile și pedepsele care-l vizează. Ori el este în poziția de a influența decizia Guvernului și a ministrului Justiției. Mai mult, în presă a fost publicat un document care lasă să se înțeleagă că unele lucrări la textul acestor ordonanțe s-au făcut de pe un calculator de la Cancelaria președintelui Camerei Deputaților. Care este chiar Liviu Dragnea.

Acesta o fi motivul pentru care, brusc, joi, când a fost întrebat despre Ordonanțe, Dragnea a spus că el nu știe nimic, că habar nu are ce conțin? 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro