Bomba care ticăie în miezul PSD! Mihai Fifor a semnat scrisoarea anti-Dragnea și a plecat în SUA! Amănunte INCENDIARE!

Bomba care ticăie în miezul PSD! Mihai Fifor a semnat scrisoarea anti-Dragnea și a plecat în SUA! Amănunte INCENDIARE!

Bomba care ticăie în miezul PSD! Mihai Fifor a semnat scrisoarea anti-Dragnea și a plecat în SUA! Ministrul Apărării, Mihai Fifor, unul dintre apropiaţii liderului PSD, se numără printre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, au declarat surse politice pentru Adevărul. Drept răspuns, Dragnea vrea să-l lase fără minister. Fifor nu a fost prezent în CEx-ul PSD de săptămâna trecută, fiind plecat într-un turneu în SUA, unde a avut mai multe întâlniri organizate de George Maior, pe care Dragea vrea să-l mazilească.

Aflat în SUA, ministrul Apărării, Mihai Fifor, a avut o serie de întâlniri cu oficiali americani, printre care şi secretarul Apărării James Mattis. Lui Fifor i-a stat alături ambasadorul George Maior, pe care Liviu Dragnea încearcă să-l înlăture din funcţie. Mai multe imagini cu Fifor şi Maior au fost postate pe site-ul Ambasadei României în SUA.

„Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, s-a întâlnit la Pentagon, miercuri 26 septembrie, cu secretarul apărării al SUA, James Mattis. Agenda discuţiilor a inclus teme prioritare ale cooperării în domeniul apărării dintre România şi SUA, cu accent pe evoluţiile de securitate din regiunea Mării Negre şi din Balcanii de Vest, implementarea deciziilor Summit-ului NATO din luna iulie, participarea la lupta împotriva terorismului, cooperarea bilaterală şi prezenţa forţelor SUA pe teritoriul României, precum şi aspecte legate de cooperarea în domeniul industriei de apărare şi programelor majore de înzestrare derulate cu partenerul american“, se arată pe site-ul Ambasadei României în SUA.

În România, Liviu Dragnea face presiuni ca Teodor Meleşcanu să declanşeze procedura de rechemare în ţară a ambasadorului României în SUA, George Maior, susţin surse politice. Maior a devenit ţinta tandemului Dragnea-Tăriceanu, după ce a afirmat că scrisoarea trimisă de Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, către Klaus Ioahnnis, este rezultatul unui lobby exercitat de oameni certaţi cu legea. Ulterior, Giuliani a recunoscut că a primit bani.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?