Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

BOMBA de la miezul nopții! Gata, l-au mătrășit! DGPI spune că documentul publicat de RISE nu există!

Bomba de la miezul nopții! Gata, l-au mătrășit! DGPI spune că documentul publicat de RISE nu există! Fraților, țara este acaparată pe față de hoții care ne rânjesc în față!

Comunicatul DGPI publicat de Propaganda PSD:

”Referitor la articolul publicat de Rise Project în data de 06 iulie 2017, Compartimentul Informare și Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) respinge ferm alegațiile potrivit cărora presupusul document secret ar aparține unității și, ca structură responsabilă  în materia asigurării coordonării și controlului activităților pentru protecția informațiilor clasificate la nivelul structurilor MAI, subliniază că, potrivit prevederilor legale în vigoare, acest tip de documente se gestionează de către emitenți.

În acest context, DGPI  respinge categoric orice încercare de a implica unitatea în dispute de natură politică și isi  reafirmă determinarea de a rămâne un serviciu echidistant, profesionist și dedicat îndeplinirii misiunilor încredințate prin lege.”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CULISELE surprinzătoarei numiri a lui Geoană ca numărul 2 din NATO

2 Ce legătură are scandalul uriaș de la CCR pe codurile penale cu ieșirea PSD de la guvernare

3 Așa e!

4 „Aș vrea să renunț la job și să facem sex toată ziua”

5 DEMENȚĂ O deputată PSD vrea să repună pe tapet legea care obligă copiii să plătească pensie de întreținere păr…

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!