BOMBA de la miezul nopții! Gata, l-au mătrășit! DGPI spune că documentul publicat de RISE nu există!

BOMBA de la miezul nopții! Gata, l-au mătrășit! DGPI spune că documentul publicat de RISE nu există!

Bomba de la miezul nopții! Gata, l-au mătrășit! DGPI spune că documentul publicat de RISE nu există! Fraților, țara este acaparată pe față de hoții care ne rânjesc în față!

Comunicatul DGPI publicat de Propaganda PSD:

”Referitor la articolul publicat de Rise Project în data de 06 iulie 2017, Compartimentul Informare și Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) respinge ferm alegațiile potrivit cărora presupusul document secret ar aparține unității și, ca structură responsabilă  în materia asigurării coordonării și controlului activităților pentru protecția informațiilor clasificate la nivelul structurilor MAI, subliniază că, potrivit prevederilor legale în vigoare, acest tip de documente se gestionează de către emitenți.

În acest context, DGPI  respinge categoric orice încercare de a implica unitatea în dispute de natură politică și isi  reafirmă determinarea de a rămâne un serviciu echidistant, profesionist și dedicat îndeplinirii misiunilor încredințate prin lege.”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina