BOMBA dimineții! Dăncilă, românca verde, a spart zeci de mii de euro pentru a zbura în Israel cu un avion de lux al unui egiptean!

BOMBA dimineții! Dăncilă, românca verde, a spart zeci de mii de euro pentru a zbura în Israel cu un avion de lux al unui egiptean!

Dăncilă, românca verde, a spart zeci de mii de euro pentru a zbura în Israel cu un avion de lux al unui egiptean! Da, oameni buni, delegația guvernamentală română condusă de prim-ministrul Viorica Dăncilă a ales să zboare în Israel cu o bijuterie - este vorba de un avion de tip Challenger 300, YR-TRC al companiei private Toyo Aviation (serviciul Private Jet Charter Solution). Toyo Aviation este deținută de omul de afaceri egiptean Tarek El Feki.

Avionul privat cu care a plecat Dăncilă aparține firmei Toyo Aviation și este o companie a firmei Toyota. Decolarea s-a efectuat la ora miercuri la ora 6.15, de pe o pistă ascunsă privirilor, în spatele terminalului lui Țiriac. Cei care știau de zbor au primit directive să nu dezvăluie detalii. Indicativul aeronavei este YRTYA.

O astfel de cursă (dus-întors), staționare pe aeroport 2 zile și confortul aferent duce binișor spre un buget de peste 45.000 euro, la o primă strigare.

De menționat că TAROM, compania națională de transport aerian are curse frecvente București - Tel Aviv. Se putea alege de asemenea și o cursă El Al (compania națională israeliană de transport aerian).

Pe site-ul companiei aeronava aleasă de delegația guvernamentală română avionul este produs în 2009 dar modernizat în 2017, 9 locuri, deservit de un echipaj de bord format din 4 persoane și o autonomie de zbor de 5741 km.

 Mai jos prezentarea aeronavei așa cum este ea pe site-ul companiei:






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...