BOMBA dimineții! Șova l-a ÎNGROPAT pe Dragnea la DNA! Noi dosare vor EXPLODA în curând!

BOMBA dimineții! Șova l-a ÎNGROPAT pe Dragnea la DNA! Noi dosare vor EXPLODA în curând!

Dan Șova a spus tot ce știa despre Dragnea în fața procurorilor de la DNA! Cu nume de firme, cu contracte, cu amănunte de culise. A dezvăluit în fața procurorilor cum proceda Dragnea. Mai mult, Ponta, întrebat despre toate acele lucruri, a confirmat declarațiile lui Șova în proporție de peste 75%. Cu precizarea că Ponta a spus că el nu poate confirma lucruri despre care nu știe, dar că are încredere că Șova a fost sincer.

Surse din anturajul celor doi spun că în curând vor fi anunțate noi dosare care-l vizează în mod direct pe Dragnea. Și că sunt în lucru mai multe disjungeri. Dintre care una ar fi cu picanterii de alcov. Între Dragnea și o fostă procuroare.

Nu, nu este vorba despre Ana Maria Pătru, fosta șefă a AEP. Că ea nu a fost procuroare. În vara acestui an, ziarul Curentul a scris că Ana Maria Pătru a povestit unor apropiați care au și înregistrat-o că Liviu Dragnea i-a trimis o importantă sumă de bani printr-un senator PSD.  Înregistrarea cu Pătru ar fi fost deja predată procurorilor, scrie Curentul. În același timp și Pătru susține că are înregistrări cu emisarul lui Liviu Dragnea și că le va folosi în cazul în care va putea beneficia de „un 19” cu ele. Articolul 19 este cel care înjumătățește limitele de pedeapsă în urma unui denunț.

Cert este un lucru: Dragnea s-a dus în ultimele două zile la cele două sufragerii TV ale PSD să se plângă că nu are acces la dosarul în care a primit adresa oficială că este suspect, insistând pe declarațiile făcute de Șova și Ponta. Dar și proferând amenințări mafiote gen „o să spun la comisia SRI lucruri despre voi”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”