BOMBA din spatele „Revoluției Fiscale”! Dacă nu intră în vigoare, TOATE SALARIILE MĂRITE vor fi TĂIATE cu cel puțin 15 la sută!

BOMBA din spatele „Revoluției Fiscale”! Dacă nu intră în vigoare, TOATE SALARIILE MĂRITE vor fi TĂIATE cu cel puțin 15 la sută!

Este criză uriașă la vârful PSD! Minciuna este pe cale să scoată capul la lumină. Există o bombă în spatele „Revoluției Fiscale”! Dacă nu intră în vigoare, TOATE SALARIILE MĂRITE deja vor fi TĂIATE cu cel puțin 15 la sută! Începând cu 1 ianuarie! Vizate sunt în principal primăriile, consiliile județene și prefecturile!

Este exclusă aplicarea Legii Salarizării! Asta se discută acum la Vila Lac1! Cu cuțitele pe masă!

Revoluția Fiscală este o escrocherie inventată de Vâlcov pentru a masca imposibilitatea de a suporta financiar noul pachet de creșteri salariale.

Dacă salariile rămân ca acum România va intra cel târziu în iunie 2018 în incapacitate de plată!



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…