BOMBĂ în Dosarul Colectiv! Procurori: EXPERTIZELE sunt CONFUZE! Mari SUSPICIUNI!

BOMBĂ în Dosarul Colectiv! Procurori: EXPERTIZELE sunt CONFUZE! Mari SUSPICIUNI!

Procurorii care se ocupă de ancheta în cazul Colectiv au cerut un nou raport, până la data de 1 aprilie. Anchetatorii spun că cele trei rapoarte de până acum generează confuzii și nu lămuresc exact ce s-a întâmplat în clubul Colectiv în noaptea de 30 octombrie, dezvăluie Digi24.

Procurorii care instrumentează dosarul Colectiv spun că cele trei rapoarte realizate până acum de INSEMEX Petroșani, Institutul Național de Expertize Criminalistice (INEC) și cel al specialiștilor chimiști de la Universitatea București nu lămuresc ce s-a întâmplat în Colectiv. Mai exact, sunt neconcordanțe în concluziile rapoartelor privind împrejurările în care s-a produs incendiul, sursa de inițiere a incendiului, viteza de propagare a flăcărilor, și ce a dus la favorizarea incendiului și aprinderea foarte rapidă a clubului. 

La dosar au fost anexate și părerile unor experți desemnați de doi dintre inculpații din dosar, Paul Gancea și Alin Anastasescu. De asemenea, mai este așteptată părerea expertului desemnat de tehnicianul de la firma de pirotehnice. 

Procurorii spun că situația nu este lămurită nici măcar în privința artificiilor. INEC nu a stabilit ce tip de artificii erau, din ce categorie făceau parte. Pe de altă parte, INSEMEX spune că artifciile nu aveau ce să caute în interior, lucru care era menționat și pe instrucțiuni, doar că acestea erau în limba bulgară. 

Știre în curs de actualizare


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

3 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…