BOMBĂ în PSD! Arsene, hemoroidul lui Dragnea, ARESTAT! Propaganda anti-DNA, o nouă ÎNFRÂNGERE UMILITOARE!

BOMBĂ în PSD! Arsene, hemoroidul lui Dragnea, ARESTAT! Propaganda anti-DNA, o nouă ÎNFRÂNGERE UMILITOARE!

Bombă în PSD! Ionel Arsene, președintele CJ Neamț și al organizației județene a PSD a fost arestat pentru 30 de zile! Curtea de Apel Bacau a emis, luni, un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele lui Ionel Arsene, seful PSD Neamt si al Consiliului Judetean Neamt, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta.

Presedintele CJ Neamt a fost retinut pe 18 ianuarie de procurorii DNA si, ulterior, plasat sub control judiciar, decizie contestata de procurori.

DNA il acuza pe Ionel Arsene ca, in cursul anului 2013, in calitate de deputat si presedinte al organizatiei PSD Neamt, a primit de la o persoana (martor in cauza) suma de 100.000 euro pentru a-si folosi influenta pe care a lasat sa se creada ca o are asupra unor persoane din conducerea Agentiei Nationale de Integritate, in scopul de a se constata nerespectarea dispozitiilor legale privind conflictul de interese si regimul incompatibilitatilor in cazul unei persoane care, la acea vreme, avea functie de conducere in administratia locala.

Procurorii anticoruptie sustin ca banii remisi de martor intr-un restaurant situat pe raza municipiului Bucuresti urmau sa ajunga la persoanele respective prin intermediari.

Ce a scris Olguța Vasilescu pe Facebook după ce instanța l-a pus, inițial, în libertate:

„Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost pus in libertate de instanța. Era normal sa se întâmple asta după ce la baza acelei mizerii de dosar pentru ceva ce s-ar fi petrecut acum 5 ani, nu exista nimic altceva decât denunțul unui arestat. Cel indicat de denunțător ca ar fi fost de fata la discuție a declarat la DNA ca nu s-a discutat nimic din ceea ce reclamase denuntatorul. Deci, nu exista nicio alta proba, iar procurorii DNA știau asta când au dispus reținerea. Un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD! Câte mai toleram?”

Ce declara Șerban Nicolae la Antena3:

„Mie aceste acuzații mi se par extrem de ciudate. De ce ar da cineva o asemenea sumă de bani unui deputat, crezând că are influență asupra ANI, o instituție condusă pe atunci de Horia Georgescu. Trebuie să fie cineva foarte, foarte prost sau foarte bogat, dar acuzațiile în sine mie mi se par suspecte.

Faptul că DNA dispune reținerea pentru 24 de ore și apoi cere arestare, într-un dosar în care faptele s-au petrecut acum cinci ani, mi se pare exact tiparul acelui tip de abuz care a avut loc în ultimii ani din partea procurorilor DNA”, a declarat Șerban Nicolae, la Antena 3.



Aici e cu ăla de la Economie, omul lui...


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia