BOMBĂ în PSD! C.Ștefănescu n-a fost delegat la Congres! Declarații INCENDIARE! VIDEO

BOMBĂ în PSD! C.Ștefănescu n-a fost delegat la Congres! Declarații INCENDIARE! VIDEO

Bombă în PSD! C.Ștefănescu n-a fost delegat la Congres! A fost nevoie de o ședință extraordinară a PSD Sector1, în această dimineață, în cadrul căreia s-a retras un delegat, pentru ca Ștefănescu să fie delegat la Congres! El avea loc la tribuna oficială dar nu era delegat la Congres!

„Am venit să îmi depun candidatura pentru secretar general, în condiţiile în care nu ştiu dacă pot intra în sală. Astăzi de dimineaţă, colegii din PSD Sector 1, Biroul permanent, văzând în presă ce se întâmplă cu aceste situaţii complicate şi aberante, s-au autosesizat şi au cerut un Birou permanent, l-au chemat şi pe domnul Tudorache – preşedintele de sector – m-au invitat, şi unul dintre delegaţi şi-a retras delegaţia special pentru a putea intra eu în Congres. Vor trimite această notificare acum la partid, dacă va fi aprobată, s-ar putea să nu fie. Dacă mă întrebaţi dacă voi vorbi la Congres, când eu nu o să pot să intru în Congres, nu mai zic să îmi depun candidatura”, a afirmat Codrin Ştefănescu.

„Voi depune candidatura așa cum sunt. Codrin Ștefănescu vrea să candideze nu împotriva candidatului domnului Dragnea, ci pentru partid. Cei 4000 de delegați vor decide dacă îl vor pe Codrin Ștefănescu secretar general, dacă îl vor pe Nicolae Bănicioiu președinte executiv sau pe doamna Ecaterina Andronescu.

Sunt îngrijorat, de asemenea, pentru faptul că ultimele evenimente nu ne fac bine ca popor. Oamenii care ne votează se uită la noi, aici, la centru și văd că nu mai suntem colegi, că nu ne mai împăcăm.

Eu sunt decis să merg în această competiție nu pentru mine, ci pentru partidul pe care l-am slujit până astăzi. Nu sunt senator, nu sunt deputat, nu fac parte din consilii de administrație, am rămas același Codrin Ștefănescu și sper că până la ora 16.00 conducerea partidului, căruia i-am devenit și eu antipatic și încă câțiva colegi, la presiunea publică și la presiunea presei, să înțeleagă că noi toți dorim să candidăm. Dacă în aceste condiții vom pierde la Congres, atunci așa să fie, dar trebuie să avem dreptul să candidăm”, a spus Codrin Ștefănesu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Foarte interesante amănunte...

4 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban

5 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual