BOMBĂ în PSD! Digi anunță iminenta DEMISIE a Fiolei!

BOMBĂ în PSD! Digi anunță iminenta DEMISIE a Fiolei!

Digi anunță iminenta demisie a Fiolei! Sunt nemulţumiri în  PSD la adresa ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. Potrivit unor informaţii Digi24 , premierul Mihai Tudose, dar şi preşedintele partidului, Liviu Dragnea, ar fi supăraţi din cauza legii pensiilor, a cărei adoptare a fost amânată. 

În aceste condiții, este de așteptat ca postul să se vacanteze. Nu neapărat printr-o demitere, cât mai degrabă printr-o demisie, anunță Digi24. Lia Olguța Vasilescu și-a oferit demisia și în urmă cu zece zile, la şedinţa-maraton a Comitetului Executiv al PSD, în semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb.

În centrul nemulțumirilor legate de Lia Olguța Vasilescu sunt legea pensiilor și legea salarizării, ambele proiecte importante pe care PSD și le-a asumat în campanie.

Potrivit informațiilor Digi24, legea pensiilor a fost amânată și pentru că ministrul nu a reușit să găsească o formulă sustenabilă pentru acest proiect, care trebuia să intre în dezbaterea parlamentară în octombrie, pentru ca legea să fie aplicată începând cu 1 ianuarie 2018. În ceea ce privește legea salarizării, s-au făcut multe promisiuni pentru majorări salariale, dar acestea nu au fost toate realizate, iar după dezbaterea parlamentară a rezultat un proiect care avea nevoie de 7 milioane de lei suplimentar, așa că Executivul trebuie să găsească acum alte soluții de finanțare.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși

5 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...