BOMBA nopții! Confuzie și SUSPICIUNI că a început RĂZBOIUL în PSD după DECAPITĂRILE din baronatele apropiate lui Dragnea!

Confuzie și suspiciuni că a început războiul pentru succesiunea la conducerea partidului, în PSD după demiterile operate de imbecilul de Pop la conducerile Inspectoratelor Școlare Județene. Doar Teleormanul și Giurgiul au scăpat, dintre baronatele fidele lui Dragnea, de decapitările in baronatele apropiate lui Dragnea!

Sursele noastre spun că este începutul războiului. Că s-a dat un semnal. Cel mai tare a fost lovit baronul de la Olt, Paul Stănescu. Schimbarea șefei ISJ Olt, Felicia Man, o apropiată și fidelă a baronului de Olt, fost aliat necondiționat și prieten intim al lui Dragnea, este un semn clar că ceva se întâmplă. 

Însă nimeni nu știe cu certitudine care sunt mecanismele care au declanșat acest război și, mai ales, cine l-a declanșat.

Același sentiment de confuzie a fost, spun sursele noastre, și la Buzău și Tulcea. Alte două fief-uri pro-Dragnea.

Slugoiul de Pop n-a acționat de capul lui...

Inspectorii generali care au fost demişi sunt din judeţele Caraş-Severin, Ialomiţa, Ilfov, Brăila, Buzău, Vrancea, Constanţa, Sibiu, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinţi şi Călăraşi. Informarea că au fost demişi ar fi fost transmisă vineri, după ora 17.00, prin fax.

Explicațiile secretarului de stat care a semnat în locul lui Pop decapitările sunt halucinante

Explicațiile secretarului de stat care a semnat în locul lui Pop decapitările sunt halucinante.

"Am semnat în locul ministrului pentru că era plecat din Bucureşti vineri după-amiază şi, fiind singurul cu delegare de atribuţii pe semnătură, am semnat. A fost o echipă care a analizat activitatea tuturor inspectorilor şcolari generali pe contractul de managemnt şi s-a ajuns la concluzia că din toţi, un număr de 13 au mai multe puncte din contract, care nu au fost respectate. Diferă de la un caz la altul, sunt probleme diferite şi s-a luat decizia ca ei să fie eliberaţi din funcţii. În contractul de management scrie că trebuie să fie notificaţi cu două săptămâni înainte. E adevărat că ei au o evaluare anuală, dar asta nu împiedică ministerul să îi evaluaeze de câte ori consideră că este necesar. Evaluarea asta se face de vreo două săptămâni şi se pare că inspectorii şcolari nu au ştiut de chestiunea asta. Echipa s-a dus să se uite pe contractul de management să vadă ce trebuia făcut şi ce nu s-a făcut. Ei nu trebuie să fie inştiinţaţi. Este o evaluare continuă", a explicat pentru mediafax.ro Gigel Paraschiv, secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Epidemiologul Molnar Geza: Al doilea vârf va fi depășit în două săptămâni. Nu se impune o nouă izolare

3 Manipulare ordinară a nevestei lui Cataramă / Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: „Nicolae Ceauşescu ar …

4 VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Ol…

5 Incident „ciudat” / Dacian Cioloș: „Aflu că unele televiziuni spun că aș fi „forțat” urcarea într-un avion de la…