BOMBA nopții! Două servicii secrete din România se suspectează reciproc după ce Alina Bica a fost victima unei tentative de ASASINAT la Londra!

BOMBA nopții! Două servicii secrete din România se suspectează reciproc după ce Alina Bica a fost victima unei tentative de ASASINAT la Londra!

E scandal cât casa! Două servicii secrete din România se suspectează reciproc după ce Alina Bica a fost victima unei tentative de asasinat la Londra! Se pare că scandalul Black Cube a fost pistol cu apă. Conform tuturor cutumelor, spun sursele noastre, fosta șefă a DIICOT a fost victima unei tentative de asasinat.

Ea se află acum în Costa Rica și avocații săi, deși au vrut să dea detalii publice despre ce s-a întâmplat s-au „răzgândit” brusc! Cine i-a convins?

De-a lungul ultimilor ani, numele Alinei Bica a apărut în numeroase scandaluri. Cel mai notoriu a fost cel în care a fost fotografiată alături de Elena Udrea la Paris. Însă numele său a fost asociat și miliardarilor Ovidiu Tender și Ioan Niculaie. Dar și liderului PSD Liviu Dragnea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...